Rolls

Nu ni. Åker med en annan farbror till jobbet idag, för min vanliga ska till en annan stad. På väg över till honom, upp ur det underjordiska garaget på grannhuset kommer en stor blänkande svart Rolls Royce, klart man blir lite nyfiken på vad det är för någon som sitter i baksätet. En bankdirektör? En hög politiker? En känd sångerska? Björn Ranelid? Nej, en äldre kvinna som ser ut som en ayi som städar och sköter barn, och ett typ 3-årigt barn i en jättestor barnstol! Fantasin sätter fart ordentligt på morgonen, i kombination med den ibland väldigt ovanliga verkligheten!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: