Lögardag

Alltid gött att få sätta en maskin eller två på lördagsförmiddagen, medan man är hemma och kan ha koll på om/när maskinen skummar över eller om den vill hitta på något annat. Nu har vi äntligen också köpt en torkställning på IKEA, alldeles för länge och alldeles för många plagg har vi ju torktumlat fram till nu, jag är ingen vän av tumling. Varje gång man kört den har man ju typ en halv sockas luddmängd i filtret. Och att jag nog gillar känslan när kläder lufttorkat, lite stela och sträva, nytvättat för mig!

En del andra hade också tvättdag idag, de har nog varken tumlare eller ställning? ”En maskin mörk 40-graders”?
TV_2TV_1

Etiketter:,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: