Måndags lägstanotering

Måndag i sig är ju… helt enkelt måndag. Men att en intet ont anandes måndag förmiddag inse att man hade glömt/inte fattat/förträngt att veckan innehåller en arbetssöndag, det gör inte att måndagen höjer värdet på sina aktier direkt! För att inte tala om nästa måndag, som då alltså är efter en arbetssöndag. Pffft. Jag är skeptisk.

När vi är inne på arbete, arbetstider, associerar jag till käcka klyschor som vill få en att gilla måndagar och att vara tidig på jobbet. ”The early bird catches the biggest worm.”
Jo, jag tackar. Jag gissar att jag blir typ en mask i mitt nästa liv, hur kul är det ordspråket då, om man är den tidigaste masken?
EarlyWorm

Etiketter:, , , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: