Skåda ljuset

Här i våra kvarter av Shanghai är det ljusare på vintern än på sommaren. För att då har alla träden i alléerna fällt sina stora löv, och jobbet med att beskära dem stympat grenverket ytterligare. Ser lite läskigt ut, arboristjobbet. Men de drar fram gata efter gata och sågar!
Ljus_1
Men det som är lite jobbigt att tänka på när det är ljust, är alla hundpruttar man ser överallt på trottoarerna. Var är de när man är ute och springer i mörkret kl 0530 på morgonen, eller promenerar på kvällen??? Hm.

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: