Taipei

Det var inte så lätt att hitta hotell i Taipei hemifrån, det var mycket som redan var fullt via bokningssajterna. Det hotell vi hittade är litet på alla sätt, rummet är obetydligt större än de två sängarna… men så länge det inte luktar rök och har rena lakan är det väl inte så noga? Inte så många tv-kanaler som man ian förstå, men igår fastnade vi länge på en japansk där det var ät-tävling. En massa små tjejer och en kille, vinnarna fick i sig 28 skålar med ris med bönor! Burp… meningslösare tävling att komma sämre än vinnare i är svår att hitta, typ äta 26 skålar, komma sist och bara må pyton?
TW23
En enkel tunnelbana att ta sig fram med, långa promenader och Nya Nationella Palatsmuseet, vimsat runt i en gigantisk underjordisk marknad, enkel middag i en restaurangmarknad på järnvägsstationen, runt vilkens hörn ett kluster av friluftsbutiker fanns, hehe! Inga köp dock. Än. Många butiker säljer Fjällrävens Kånken! Och Haglöfsprylar. Ullfrotté, eller Woolpower som de numer heter. Silva och Primus, såklart.
TW1http://www.dn.se/resor/kina/kejserliga-skatter-stalls-ut-i-taiwan/

Imorgon ska vi försöka ta oss ut i spenaten!

Etiketter:, , , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 responses to “Taipei”

  1. Åsa L Strandberg says :

    Ah med sånna butiker hamnar man ju direkt i himmelriket! Eller så nära man kan komma! Gott slut och gott nytt år på Er och massor av kramar från hela familjen Strandberg. Tjo tjo!

  2. Eva says :

    Hoppas ni får en riktigt trevlig semester i Taipei. Och missa inte nyårsfyrverkeriet! 🙂
    Gott slut och Gott Nytt År!!! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: