Kröka röka

Jag har aldrig varit på jobbet onykter, men nu har jag jobbat onykter. Hm… Skulle ut och fira av killen som flyttar hem nu i helgen igen, teppanyaki-middag med några huttar sake och en öl. Men, ett telefonmöte angående en akut grej, klockan 22… Ingen efterrätt, utan på med jackan och sen stå ute på trottoaren och lyssna/prata i en halvtimme, inne på restaurangen var det för bullrigt. Problemet mötet gällde löste sig dock, behöver inte göra nåt mer förrän vanliga arbetsdagen på måndag, skönt!

Sen jazz- och bluesklubb med livemusik, och/men rökigt. Vad bortskämd man har blivit med rökfritt! Och uäääääh vad håret och kroppen stinker nu! Borde ha tagit en dusch innan jag kröp isäng, och nu när jag smygbloggar under täcket för att inte väcka A så är stinket ännu värre… pffft!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: