Nedkomst

Nedkomst, ankomst nere på kinesisk mark, heter det ju. Innan planet var i luften från Singapore var det 4 timmars försening, och innan vi hade landat i SH och kommit igenom ankomstkontrollen, fått ut bagaget, åkt hem med vår stackars nattarbetande chaffis Min Hua, borstat tänderna och krupit ner under täcket i en iskall lägenhet är nu klockan 3 på morgonen. En stunds sömn innan väckarklockan snart ringer för arbetsvecka. Söta drömmar, hejdå för nu!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: