Smuts

Satte väckarklockan på 0530 idag för att komma upp och ut på en omstart av träningen, nu efter förkylningen. Men luftkvaliten idag är den sämsta jag sett sen vi flyttade hit, "allvarlig varning för seriösa hälsoeffekter för alla personer", i vanliga fall brukar det bara varnas för barn, gamla och sjuka. Även om jag inte verkar ha så känsliga luftrör, är der ju onödigt att ge sig ut när det verkligen varnas. Idag kommer skolor att ha restriktioner på utomhusaktiviteter, och delar av trafiken kommer att begränsas. Urrrk.

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: