Löv löv löv

Inga höstfärger här, men höst är det. Den som en gång började plantera alléerna med plataner inne i delen av stan som nu kallas ”Former French Concession” har i alla fall bidragit till sysselsättningen, varje morgon när gatorna sopas är det löv, löv, löv. Och ändå är de stora träden fortfarande gröna! Fortsättning följer, helt enkelt.

15 grader på nätterna, 20-25 på dagarna. Skönt. Nu denna morgon, strålande sol på molnfri himmel, och inte så synlig smog även om mätdata säger att det ändå inte är så hälsosamt. Kan sakna en tidig morgon i gulröd bokskog i Jonsered, det är ändå höst när den är som bäst och doftar friskt!dropleaf2

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: