Pass upp

Idag var det väl extremt mycket måndag? Jisses. Sprang en liten runda imorse, sen skulle vi åka lite tidigare för A ska på tj-resa och skulle släppas på flygplatsen. Skönt nog den som ligger i rätt del av stan kontra jobbet, och utan trafikstockning tar ca 25 minuter att köra till. Men vi var ute i god tid, vana och varnade att måndagmorgnar precis som i Gbg går lite trögare.

Den vanliga frågan, som är gammal Sällskapsresan-humor: pass, pengar och piletter? Pengar vet jag ordnades igår, biljetten är ju numer sällan mer än ett SMS, men… passet? Gaaah, vända hem! Och rusningstrafik betyder ju som bekant inget som har med hastigheten att göra…

Summerat: slutet gott, allting gott, men… en kickstart på vecka 43!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 responses to “Pass upp”

  1. Helen says :

    Pussåkram!

  2. Eva says :

    Det låter ju som att du var ordentligt vaken när du kom till jobbet i alla fall. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: