Frasse

Alltså det här kommer ingen att tro på… Vi hoppade ur bilen efter hemkomst via mataffären, så står portvakten och säger något på kinesiska som vi inte alls förstår. Han upprepar allt en gång till, men det gjorde det ju inte lättare. Ja-haaa, ett stort brev till oss, nämen vad trevligt! Kånkar upp matkassarna och A får ta hand om det som snabbt ska in i frysen, så öppnar jag brevet…

Iiiiiih! Det är ju Frasse från Gamlestan!
Han som brukar ambulera och hjälpa till att pigga upp den som har det lite segt och trögt på jobbet! (Precis som den tvåbenta Frassen.) I bagaget hade han med sig en träningstidning för ”Sund och stark nu”, Se&Hör med bildextra om bonden Klas romantiska vigsel så jag kan hålla mig uppdaterad, och Hänt Extra med framsidan ”Jag vill att du kommer tillbaka!”
Yvve1Yvve2Man måste ju dock hoppa satt Frasse får ordentlig hjälp att skriva sin reseräkning, hans biljett var nästan business class-kostnad… men han reste snabbt, från Gbg den 23:e augusti, och framme redan nu!
Yvve, om du inte kan skriva reseräkning åt Frasse, så… bjuder jag på en specialrunda på valfritt hotell om ett år!
(Som den gamla Hassan-sketchen, mjällschampot ”för fett hår” eller ”mot fett hår”, är detta för eller mot hemlängtan? Svårt!!!)

Etiketter:, ,

Om carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 svar till “Frasse”

 1. Yvonne säger :

  Posthotellet har vi gjort, det får bli det jämte Friskis på Hamngatan som har en butler som står och väntar på utsidan! Om ett år alltså… men det är bara hälften av två år!

  • Yvve säger :

   Alltså, när jag läser kommentaren nu efteråt ser det ju ut som jag är värsta åpna kompisen. Det är faktiskt bara du o jag som fattar vad jag menar. Bäst att förtydliga: När Posthotellet var nyinvigt smög vi runt i alla korridorer och våningar i tre timmar en fredag och hade en alldeles egen privat hotellvisnings-AW. Jag tror inte det var värre än att vi fick i oss en! Post-lager per kvinna.

   • carlssonkarlsson säger :

    Haha! Nu fr du istllet _mig_ att framst som snl, skulle jag bara bjuda dig p en (una, one, 1) l? Dr fr jag ju bttra mig! Men det var ett spnnande hus, och sen fr vi vl skylla p att det var fr trngt i baren pga att det var fullt av folk som skulle springa Gbg-varvet den helgen?

  • carlssonkarlsson säger :

   Jaaa, dr brukar ju Springsteen bo nr han kommer och hlsar p, det tar vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: