Lassie-poäng

Ni minns kanske begreppet “Lassie-poäng”, när man hade träffat en kändis. Eller, ännu fånigare, en halvkändis. Eller ännu ännu fånigare, träffat någon som träffat en kändis. Eller halvkändis. Osv. Gärna lite långsökt.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Jag_m%C3%B6tte_Lassie

Ni kan numer få säga att ni känner mig, som idag har ätit lunch med en kollega, som var med när Lasse Kronér träffade sin fru!
Så, det var min lilla fredagspresent till er. Puss å kram!
(PS. Den som orkar får gärna dela sina Lassiesar i kommentarsfältet… DS.)
(PS2. Det är inte hunden på bilden som är Lassie. Varken den högra eller den vänstra. DS2.)
djur_4

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

14 responses to “Lassie-poäng”

 1. inte fan gör det det says :

  Hahaha- underbart! Kan nästan själv säga att jag träffat kroner! 🙂 trevlig helg!

 2. Yvve says :

  Moncan, du får Lasise poäng för att ha träffat mig som sålt en Kajens special (glass) till kronprinsessan Victoria på Marstrand!

 3. Six says :

  Jag har sålt snus och pocketböcker till Lasse Kronér under min tid som pressbyråslav. Blev så till mig att jag tog fram fel sorts snus. Flera gåger.

 4. Yvve says :

  Men nu fattar jag, det är bara Lasse Kronér som ger Lassie poäng? Eller? I så fall klippte jag mig efter honom en gång. Frissan sa att Lasse som kund var ganska lättförtjänta pengar med tanke på hans enkla och spartanska frisyr. Ändå tyckte han att det bara var hon som kunde få håret som han ville ha det!

 5. Eva says :

  Lasse Kronérs fru Tina gick i samma skola som mig, vi läste franska ihop i åk 7-9. Hon är dessutom kusin med en av mina klasskamrater från gymnasiet och en annan av hennes kusiner (lillebror till min klasskamrat) är gift med min syssling. Hängde du med?

 6. Helen says :

  Men åååh, vad jag skulle vilja leverera något smaskigt!!… Men tyvärr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: