Heltäckande

Någon som kollat på täcken på det stora svenska möbelvaruhuset? Helt otroligt jobbiga namn på produkterna, när man bara försöker köpa täcken lite snabbt på väg hem från jobbet… Namnen är Mysa Strå, Mysa Rönn, Mysa Vete, Mysa Gräs, Mysa Ljung, … och 2 olika storlekar, och olika värmegrader på samma modell, och syntet eller dun. Puh! Dessutom när man väl har klurat ut vad det är man letar bland demo-exemplaren, ska man hitta dem i hyllorna som konstigt nog är ganska osorterade, i alla fall i denna butik, en del ligger i lådor utspridda på butiksgolvet. Pussst!

Och såklart, de enkla billiga och bra modellerna, i den storlek vi önskade, ”just idag”… slut! Grr!

På det stora möbelvaruhuset är det ju inte ovanligt, bara lite ovant, att läsa text på svenska här på andra sidan jorden. Men det går ju att förstå. Däremot denna väska, som fanns i en trendig modebutik jag drullade igenom idag? Åååå-kejjj? (Jag hann precis ta en bild innan det kom en expedit och bannade mig. Fy på mig. OK då.)
baggis

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

One response to “Heltäckande”

  1. Fiskmås says :

    Test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: