Materialism och de femton kollina

Jo, så kom ju då flyttlasset! A är på tj-resa, så jag åkte hem från jobbet med tunnelbanan, bra att veta att det funkar också. Förutom att man måse åka bil en kvart från jobbet till stationen, så var det smidigt, från ändstation till ändstation på linjen på ca 45-50 minuter.

Några minuter före avtalad tid, rena snygga hela lådor, en skidbag och 2 cyklar rullade in på 10 minuter, klart! Åh, vad skönt! Har nu pysslat på och packat upp ca 3/4 av lasset. Lite märkligt att se typ sin favoritslickepott i en kökslåda i Shanghai? Det trodde den kanske inte att den skulle vara med om.

Kläder, skor, friluftsprylar en masse (hopps, 6 st ryggsäckar!), köksprylar, husapoteket, hygienprylar och luktagott, böcker, CD-skivor ( haha, vad gammalmodigt va!), lite film, några tavlor (en favvis från syrran och så den som EvKru målat), en liten jultomte (MarLan, du har hans brorsa tror jag), ett fia med knuff-spel, en del jobbprylar, väskor, några ombyten sängkläder och handdukar så man känner sig hemma.

A ringde just och börjar nu rulla tillbaka mot SH, hemma här om ca 2,5 timme. Ska bli spännande att se om han reagerar som i programmen liknande Bygglov, Äntligen Hemma, Extreme Home Makeover när han öppnar dörren? Har hunnit köpa snittblommor i lilla blomsterbutiken på hörnet, står nu i en fin Iittalavas på bordet. Hurra!

Nu packar jag upp lite till, hej så länge!
Oj, måste nog äta nåt också, känner nu att det har jag ju glömt. *kurrrrrrr*

PS: In&Sö, eran lilla luddiga humla brummar nu över 6 små krukväxter från IKEA, den är jättesöt!

Etiketter:, , , , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

7 responses to “Materialism och de femton kollina”

 1. Helen says :

  Nu tycker jag att vi tar det skriftligt…. Hur, exakt hur, många ryggsäckar har du/ni? Kan man alltid ha en till, eller? Hoho!!
  Gott att få skajpa med dig idag!! Kram!

  • carlssonkarlsson says :

   Jag sger som Ingemar Stenmark. He g int frklar fr nn som int begrip. Haha! Minns du nr vi bastade med hans mamma i Hemavan, frresten?

   • Helen says :

    För mig behöver du inte förklara!! Jag vet hur det är med klockor…. Och halsdukar…. Moahaha!! Tror att det är nåt genetiskt, eller modersmjölken kanske…. K fattar inte nåt iaf!!
    Kommer ihåg bastun!
    Pussåkram från din allra egnaste lillsnyrra!!

 2. Ingrid says :

  Å, lilla humlan är med, undrade just… Kram in&sö

 3. Kicki says :

  Bara en endaste skidbag…hur många skidor?, bara två cyklar, säkert? Vad gör man med sex ryggsäckar? Kram

  • carlssonkarlsson says :

   En skidbag med 2 par skidor, javisst r det sorgligt fr alla andra skidor som fick stanna kvar hemma? Och s fll det p vikten fr frakten med 2 cyklar till, s i vinter blir det att shoppa p kinesiska Tradera och bygga 2 racercyklar! Jag rknade om ryggsckarna och ojsan, nu blev det 9 st om man ven rknade de pyttesm. Bara inte min syrra fr veta detta, d fr hon spader… Fr er som inte frstr riktigt… rygsckar kan vara p 38 liter, eller 10, eller 60… 😉 eller rda, orangea eller gra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: