Back Seat Girl

En del saker hade man inte direkt gissat att man skulle göra.
Sitter just nu i baksätet på en knallblå metallic Ford Focus, lyssnar på Backstreet Boys, med tre kinesisk-snattrande men vänliga kolleger, i förarens första egna bil som nu är ca 1 vecka gammal, i en bilkö i Shanghai, medan en kvinnlig gps-röst ger köranvisningar.

Det finns en bok av Erlend Loe, "Naiv Super", där berättarjaget är på tillfälligt besök i New York, och bli ombedd att rasta en hund som finns i lägenheten där hans brorsa är inneboende. När han är ute med den börjar han fundera, den som ser honom tänker ju bara "där går en kille med sin hund", man vet ju aldrig historien bakom vad man ser? Fascinerande tanke. Som när man går genom Haga i Gbg med en köttätande växt och en burk bostongurka i väskan. Ingen kan gissa, ingen vet…

Hm. Jag är rädd att jag inte kan förklara hur min hjärna funkar, men oroa er inte… Den har alltid varit sånhär!
På väg till demonstrationsdag för företagets produkter, på en provbana utanför stan. Ska bli intressant!

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

5 responses to “Back Seat Girl”

  1. Peacerich says :

    Det är ju det som är en av de stora behållningarna med att sitta på en servering och se världen passera förbi – gissa/hitta på historierna bakom de som går förbi: ”Varför bär den killen på en cykelpump och en kontrabas?”

  2. Kicki says :

    Du e la go:-)

  3. Helen says :

    Jag skrattar högt, syrran!! Fy bubblan, vad jag saknar dig!! Kramen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: