Nyckelpersoner och lathundar

Igår kväll träffade vi hyresgästerna och gick igenom en lathund för skötsel av huset: ”måste veta”, ”bra att veta” och ”bra att tänka på”. Inget är väl sådär supersvårt, men klumpar man ihop ”allt” på en gång blir det förstås mycket. 3 av 4 nycklar överlämnade också. Nu är det här verkligen på riktigt, även om det var ett bra tag sedan vi skrev kontrakt.

Så; A, P, Y och M (+ de 2 fyrbenta som jag glömt namnet på):

Välkomna till huset! Vårt hus, ert hem!

Taggar:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

One response to “Nyckelpersoner och lathundar”

  1. Anna says :

    Tack!! Känns precis (eller..ja, det kan jag ju inte säga eftersom jag inte vet hur det känns att ha Shanghai som destination..) lika overkligt för oss. 🙂 I skrivandes stund har ni redan rest och kommit fram. Skönt att läsa att allt gått bra. Vi var ju fortfarande vakna när ni kom fram dit och det känns overkligt om nåt! Kul att läsa bloggen. 🙂 Alla hälsar – även de fyrbenta (som ännu inte förstått att de snart ska få bli utekatter… Sebastian och Tiger). :)//Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: